Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-tilburg.nl


  Paragnosten uit Tilburg geven onmiddellijk antwoord.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Louisa
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-tilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieverd
Ik moest op examen
Jij zei luister naar je zoon.
Hij weet de modules en leert jou.
Heb ik gedaan.
Alles lukte,
Ik ben geslaagd
Super blij
Magisch..met een 7
Vertrouwen dat ik ook meer kan dan ik dacht
Knuffel xxxxxxx




Ervaring van Angel met paragnost Louisa   Ervaring van Angel met paragnost Louisa   Ervaring van Angel geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Dank voor jouw input. Het klopte als een bus. De neef heeft mij gebeld. Hij gaat wat opruimen en schoonmaken in het huis van zijn oom. Ook is hij in noodgevallen beschikbaar. Het is hem nu allemaal wat teveel. Ik had een heel fijn gesprek met hem. Liefs.




Ervaring van E met paragnost Louisa   Ervaring van E met paragnost Louisa   Ervaring van E geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Dank je wel voor je raad. Deed echt deugd. Ik laat je weten hoe het vordert. Lieve knuffel Louisa. Ik vond het een geweldig consult. Top.
Ik bel jou zeker nog terug.
Groetjes A.




Ervaring van A met paragnost Louisa   Ervaring van A met paragnost Louisa   Ervaring van A geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Ongelofelijk hoe scherp jij dingen weet te voorspellen. Van verhuizen tot werk.
Ook wist jij te voorspellen dat een verhuizing niet door zou gaan, dat vond ik zo knap. Dat zei je al een lange tijd.

Ik bel je graag weer gauw op.




Ervaring van ondernemer met paragnost Louisa   Ervaring van ondernemer met paragnost Louisa   Ervaring van ondernemer geplaatst op 27 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Bedankt Louisa dat je naar mij wou luisteren. Je wist de situatie zo duidelijk te verwoorden. Je kon precies de vinger op de wonde leggen. Je lijkt me een hele lieve warme vrouw met het hart op de juiste plaats en ik vertrouw 100 procent op uw raadgeving en uw analyse.




Ervaring van Anne met paragnost Louisa   Ervaring van Anne met paragnost Louisa   Ervaring van Anne geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Ik voelde me erg gesterkt door de informatie die ze deelde. Het was een hele fijne en warme conversatie en ik ben haar zeer dankbaar voor haar tijd en kundigheid. veel liefs




Ervaring van Nirva met paragnost Louisa   Ervaring van Nirva met paragnost Louisa   Ervaring van Nirva geplaatst op 24 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Beste Louisa
Ik bel regelmatig en telkens sla je de nagel op de kop.
Ook de minder leuke dingen worden gewoon op tafel gegooid en dat is top. Ik weet telkens weer waar ik sta, positief of negatief.
Bedankt voor de adviezen wat betreft mijn liefdesleven, ik haal er altijd enorm veel kracht en wijsheid uit.





Ervaring van Mariska met paragnost Louisa   Ervaring van Mariska met paragnost Louisa   Ervaring van Mariska geplaatst op 23 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Beste Louisa

Dankjewel dat je altijd tot het uiterste gaat om duidelijkheid te scheppen. Alleen ben ik niet de geduldigste mens, so be patient with me.




Ervaring van Shanon met paragnost Louisa   Ervaring van Shanon met paragnost Louisa   Ervaring van Shanon geplaatst op 18 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa alles wat je zei klopte, ik ga je snel weer bellen. Je bent zoveel meer dan 5 sterren waard! xxx F




Ervaring van Feline met paragnost Louisa   Ervaring van Feline met paragnost Louisa   Ervaring van Feline geplaatst op 14 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa,

Heel erg bedankt voor je hulp en inzichten de afgelopen tijd. Je bent echt geweldig. Ik heb nog een lange weg te gaan maar ik hoop dat het uiteindelijk goed komt.

Heel veel liefs.




Ervaring van D met paragnost Louisa   Ervaring van D met paragnost Louisa   Ervaring van D geplaatst op 9 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Heel goed. Indrukwekkend. LieveLouisa. Nog nooit heb ik een medium meegemaakt die zo goed is als jij, en ik heb er heel wat gebeld in het verleden tot ik jou had gesproken, steeds weer vertelde je dingen die daadwerkelijk ook uit kwamen, liefs An




Ervaring van An met paragnost Louisa   Ervaring van An met paragnost Louisa   Ervaring van An geplaatst op 8 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa is een zeer zuivere medium
Die alles bij kop en staart noemt geen blad voor de mond en zegt waar het op staat.
Ze weet je dingen te vertellen die ze eigenlijk niet kan weten ' ze heeft me dan ook heel goed geholpen. ze is een aanrader




Ervaring van Niek met paragnost Louisa   Ervaring van Niek met paragnost Louisa   Ervaring van Niek geplaatst op 6 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Bedankt lieve Louisa, de lijn sprong daarstraks af. Mijn excuses hiervoor. Je hebt me goed geholpen, je voelt dingen haarscherp aan! Eindelijk iemand die weet waar ze over spreekt! Heel oprecht zeg je waar het op staat.




Ervaring van Doortje  met paragnost Louisa   Ervaring van Doortje  met paragnost Louisa   Ervaring van Doortje geplaatst op 5 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa is een zeer oprecht medium die een zeer scherp en gedetailleerd waarnemingsvermogen heeft. Snel kan zij uitleggen hoe de situatie er precies uitziet. No nonsens en to the Point. Ze zal je dan ook niks voorspiegelen wat je graag wil horen. Een aanrader!




Ervaring van Helen met paragnost Louisa   Ervaring van Helen met paragnost Louisa   Ervaring van Helen geplaatst op 2 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa is een aanrader, dank voor het goede aanvoelen en begeleiding. Ik heb goed geslapen. Het was in 1 woord geweldig ons eerste consult. Het voelde alsof ik je al jaren zoekt. Geweldig.
Groetjes van A.




Ervaring van Cato met paragnost Louisa   Ervaring van Cato met paragnost Louisa   Ervaring van Cato geplaatst op 27 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Dank u voor consult. je bent heel eerlijk en voelt me heel goed aan. Je weet veel , dank.




Ervaring van Sevile met paragnost Louisa   Ervaring van Sevile met paragnost Louisa   Ervaring van Sevile geplaatst op 22 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Bedankt Louisa voor het gesprek. Je bent meer dan 5 sterren waard. Wat een lieve vrouw en een geweldig medium. Dank je wel voor het gesprek.
Liefs.




Ervaring van Lin met paragnost Louisa   Ervaring van Lin met paragnost Louisa   Ervaring van Lin geplaatst op 19 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa,
Bedankt voor je reading. Alles wat je zegt, klopt. Je bent eerlijk en oprecht. Ga zo door. Je bent een engel die weer licht laat stralen. Je bent een aanrader.





Ervaring van Marianne met paragnost Louisa   Ervaring van Marianne met paragnost Louisa   Ervaring van Marianne geplaatst op 13 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  heel gedetailleerde informatie die ook is uitgekomen. Ik hou u op de hoogte wat de rechtzaak betreft. heel scherp en heel correct.




Ervaring van caroline met paragnost Louisa   Ervaring van caroline met paragnost Louisa   Ervaring van caroline geplaatst op 9 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Dag Louisa
Al twee keer een consult gehad. Beide waren heel goed. Dankjewel. Groetjes.




Ervaring van Marjorie met paragnost Louisa   Ervaring van Marjorie met paragnost Louisa   Ervaring van Marjorie geplaatst op 8 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Ik wil je even bedanken voor de mooie woorden, voor de rust en liefde die je bracht. Ik ben je dankbaar voor de paragnost die je bent.




Ervaring van Alexander met paragnost Louisa   Ervaring van Alexander met paragnost Louisa   Ervaring van Alexander geplaatst op 8 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Blijf zoals je bent, oprecht en je werkt vanuit je hart. Heel veel liefs




Ervaring van Samantha met paragnost Louisa   Ervaring van Samantha met paragnost Louisa   Ervaring van Samantha geplaatst op 8 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa je hebt maar weer eens gelijk gekregen. De huurster is de avond voor de uitdrijving met de noorderzon vertrokken. Alles wat je zegt komt altijd uit. Ongelooflijk. Super gedaan. Een topper. Xxx




Ervaring van Anoniem  met paragnost Louisa   Ervaring van Anoniem  met paragnost Louisa   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Hoi Louisa, de minuten waren op.
Wauww alles wat u zag klopt als een bus.
Hartelijk dank.
Lieve groetjes.
Sonja.




Ervaring van Sonja met paragnost Louisa   Ervaring van Sonja met paragnost Louisa   Ervaring van Sonja geplaatst op 29 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Erg fijn om mee te praten, neemt tijd voor je Ik heb vertrouwen in haar advies en voorspellingen. Geeft goed en duidelijk raad, is te vertrouwen en een echte steun. Louisa. Hartelijk dank voor uw inzichten.




Ervaring van C met paragnost Louisa   Ervaring van C met paragnost Louisa   Ervaring van C geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Sjee, inderdaad een olifantengeheugen heb je Louisa. Super bedankt voor je inzichten. Je bent een kanjer. Dikke kus. Wat een ontzettend lieve, eerlijke en oprechte dame. Zij wist heel veel te vertellen en voor mij te verduidelijken. Maar ook bevestigingen te horen gekregen. Ze luisterde goed en nam de tijd. Door haar ben ik weer een stuk zekerder. Ik bel zeker weer.




Ervaring van An met paragnost Louisa   Ervaring van An met paragnost Louisa   Ervaring van An geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa, heel fijn je aan de lijn te hebben gehad. Fijne dame, legt alles goed uit. tot horens




Ervaring van Eefje met paragnost Louisa   Ervaring van Eefje met paragnost Louisa   Ervaring van Eefje geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Ik plaats hier een recensie voor jou omdat jij er altijd voor mij bent. Ik kan alles met jou bespreken met een lach en een traan. Wat jij doorkrijgt komt ook uit en je windt er geen doekjes om. dankuwel om mij te helpen als ik het even niet meer zie zitten. Liefs Marieke




Ervaring van Marieke met paragnost Louisa   Ervaring van Marieke met paragnost Louisa   Ervaring van Marieke geplaatst op 22 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Hoi Louisa,
Bedankt!
Alles wat jij gezien heb is uitgekomen. Toppie!
Zeker 5 sterren waard.




Ervaring van Sherida  met paragnost Louisa   Ervaring van Sherida  met paragnost Louisa   Ervaring van Sherida geplaatst op 21 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Bedankt voor je goede raad.
Binnenkort ga ik je weer bellen. top.




Ervaring van Norah met paragnost Louisa   Ervaring van Norah met paragnost Louisa   Ervaring van Norah geplaatst op 17 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Ongelofelijk, wederom heb je weer gelijk en kwam het weer uit, wat ben je toch bizar goed. Ik vind het altijd fijn om met je bellen en je adviezen te horen en te volgen, ook komen je voorspellingen altijd uit, echt heel knap.
Je bent mijn favoriete medium, maar dat weet je.




Ervaring van Amersfoort met paragnost Louisa   Ervaring van Amersfoort met paragnost Louisa   Ervaring van Amersfoort geplaatst op 17 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa ik bel je vaak en steeds geef je mij goede adviezen waar ik iets mee kan. Je voorspellingen komen altijd uit en ik kan hier altijd op vertrouwen. Tijd kan je helaas nooit geven waardoor dingen soms langer duren dan ik zou willen maar jij weet mij dan altijd weer moed te geven. Alles zal goed komen. Dank je voor alles. Liefs, van mij xxx





Ervaring van Mar met paragnost Louisa   Ervaring van Mar met paragnost Louisa   Ervaring van Mar geplaatst op 16 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieve Louisa,

Ik spreek je nu al een tijdje en alles wat je op je ogen ziet is uitgekomen. Ik ben heel dankbaar voor je hulp en ik kan niet wachten om je te bellen om aan te geven dat je weer gelijk hebt en dat het uiteindelijk allemaal goed komt.

Heel veel liefs Dees .




Ervaring van Dees  met paragnost Louisa   Ervaring van Dees  met paragnost Louisa   Ervaring van Dees geplaatst op 12 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa, woawh woawh, wat ben jij weer ongelofelijk scherp in je waarnemingen. Je voorspelde me dat me tweelingsziel in mijn leven zou komen en ik wil je vertellen dat ik inmiddels zielsgelukkig ben met hem sinds 3 maanden. Daarnaast is uitgekomen wat jij had gezegd over mín onderneming. Lieve Louisa, duizend maal dank dat je jou gave deelt met ons en dat allemaal wat jij ziet via jou ogen. Je bent een kado voor ons en ook voor mediums.nl en hoop dat de andere bellers je met veel respect behandelen. Warme liefdevolle gedachtes Sas




Ervaring van Saskia  met paragnost Louisa   Ervaring van Saskia  met paragnost Louisa   Ervaring van Saskia geplaatst op 9 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Louisa, je voorspelling is uitgekomen. Je bent zeer sterk in je waarnemingen. Tot de volgende keer.




Ervaring van Lucas met paragnost Louisa   Ervaring van Lucas met paragnost Louisa   Ervaring van Lucas geplaatst op 9 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-tilburg.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-tilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-tilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-tilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden