Home Ervaringen Tilburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-tilburg.nl


  Paragnosten uit Tilburg geven onmiddellijk antwoord.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Richard
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Tilburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Tilburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Tilburg.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-tilburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Tilburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Ongelooflijk, wat Richard allemaal zag verleden en toekomst. Heb er geen woorden voor. Chapeau




Ervaring van Evi met paragnost Richard   Ervaring van Evi met paragnost Richard   Ervaring van Evi geplaatst op 28 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  On point. Complexe situaties simpel uitgelegd. Wijze man
met veel kennis van zaken en heldere lijnen met de universele energie. Ik belde voor een redelijk simpel iets maar het gesprek ging veel dieper (en belangrijker) dan dat! Ondanks het lange gesprek was er nog stof te bespreken maar de verbinding wilde niet meer. Nu, een dag later voel ik me rustiger, lichter en helderder. Dankjewel Richard. Ik ga eerst alles verwerken en bel je dan weer om het gesprek af te maken.




Ervaring van Olga  met paragnost Richard   Ervaring van Olga  met paragnost Richard   Ervaring van Olga geplaatst op 23 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Hoi Richard, ik ga je snel weer bellen want het is inderdaad waar wat je zei. xx K




Ervaring van Kirsten met paragnost Richard   Ervaring van Kirsten met paragnost Richard   Ervaring van Kirsten geplaatst op 21 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  hey Richard,
Zoals je zei is het uitgekomen. Je kan heel goed invoelen .

liefs
kat.




Ervaring van Kat met paragnost Richard   Ervaring van Kat met paragnost Richard   Ervaring van Kat geplaatst op 20 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  hoi Richard, dankjewel dat je wilde luisteren. Ik laat je zeker nog wat horen. groetjes S




Ervaring van Suzette met paragnost Richard   Ervaring van Suzette met paragnost Richard   Ervaring van Suzette geplaatst op 13 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  hoi lieve Richard bedankt voor je fijne consult, zoveel informatie dankjewel!. Liefs A




Ervaring van Annemie met paragnost Richard   Ervaring van Annemie met paragnost Richard   Ervaring van Annemie geplaatst op 10 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Heel erg bedankt voor het mooie en duidelijke gesprek Richard . Ik ga u zeker nog eens bellen, xx Jen




Ervaring van Jennifer met paragnost Richard   Ervaring van Jennifer met paragnost Richard   Ervaring van Jennifer geplaatst op 30 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Ik ben je heel dankbaar Richard, je bent bijzonder, het is prachtig hoe jij kan invoelen en spiegelen.




Ervaring van a met paragnost Richard   Ervaring van a met paragnost Richard   Ervaring van a geplaatst op 20 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Bedankt Richard voor het gesprek je hebt me echt geholpen om mijn angst wat minder te maken. Ik wacht zijn berichtje af x




Ervaring van Caroline  met paragnost Richard   Ervaring van Caroline  met paragnost Richard   Ervaring van Caroline geplaatst op 20 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Lieve R.ik heb op aanraden van een vriendin gebeld. Ik wil even zeggen dat ik erg onder de indruk ben. Ik bel je zeker nog een keer.




Ervaring van Willeke met paragnost Richard   Ervaring van Willeke met paragnost Richard   Ervaring van Willeke geplaatst op 9 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Wonderlijk, direct en diepgaande inzicht ontvangen, dankjewel Richard, ook namens Rosa ;-)




Ervaring van Sissi met paragnost Richard   Ervaring van Sissi met paragnost Richard   Ervaring van Sissi geplaatst op 4 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Richard is de beste, deze man maakt voorspellingen die geheid uitkomen, echt bizar goed. Liefs K




Ervaring van Katrien met paragnost Richard   Ervaring van Katrien met paragnost Richard   Ervaring van Katrien geplaatst op 26 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Lieve Richard,
Wat een aardige man ben jij, zo vertrouwelijk. Bedankt voor alles, je bent een topper. Liefs S




Ervaring van Sarah met paragnost Richard   Ervaring van Sarah met paragnost Richard   Ervaring van Sarah geplaatst op 19 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Hoi Richard, tis lang geleden dat ik jou heb gesproken. maar kom je vertellen dat alles wat je toen had voorspeld is uitgekomen. ben zelfs verhuisd met de jongens. Veel liefs Soraya




Ervaring van Soraya met paragnost Richard   Ervaring van Soraya met paragnost Richard   Ervaring van Soraya geplaatst op 12 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Lieve Richard,
mijn tegoed was op.
In ieder geval bedankt voor je oppepper, je spreekt de situaties uit goed of slecht. Je bent recht voor z'n raap, daar hou ik van, niet eromheen dansen. Ik hoop dat jouw voorspellingen ook daadwerkelijk uitkomen. Je hebt ook veel humor, houden zo. XXX




Ervaring van India girl met paragnost Richard   Ervaring van India girl met paragnost Richard   Ervaring van India girl geplaatst op 27 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Chapeau voor Richard, heerlijk nuchter met een flinke dosis humor. Draait er niet omheen, is duidelijk en eerlijk. Had hem 3 jaar geleden voor het eerst gesproken, kreeg toen te horen dat het niks met die persoon zou worden. Niet leuk om te horen maar hij heeft als enige gelijk gekregen. Zojuist weer gesproken en een prachtige reading gehad. Dank! Groetjes, A




Ervaring van A met paragnost Richard   Ervaring van A met paragnost Richard   Ervaring van A geplaatst op 7 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Richard Dankjewel, voor je waarnemingen.
Tis verdrietig, maar ik ben blij met je bevestigingen.
Kan ik me er enigszins wat meer op voorbereiden. Positief blijven en genieten van de tijd die ons rest.
En indien noodzakelijk, verdere begeleiding bieden, waar nodig.

Zorgen dat ik het hier thuis op orde heb en behoud.
Me niet laten afleiden of be´nvloeden door meningen van derden.

Want dan komt er inderdaad veel werk op me af. Ik ga het meemaken.
Ik wist dat dit ooit zou komen.
Ga dit dan ook netjes afwikkelen.
Anders krijgt mijn hart geen rust.
Dat ben ik aan mezelf, maar ook aan de anderen verplicht.

Dank voor je voor je hartelijke woorden.
Namaste Wilma.




Ervaring van Wilma met paragnost Richard   Ervaring van Wilma met paragnost Richard   Ervaring van Wilma geplaatst op 13 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Zo een fijn gesprek, zoveel waarheden.
Had zo graag nog langer met u kunnen praten.




Ervaring van Sabine met paragnost Richard   Ervaring van Sabine met paragnost Richard   Ervaring van Sabine geplaatst op 10 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Dank je wel voor het fijne en verhelderende gesprek.
Je kwam echt tot de kern.
Ik zou uren met je kunnen praten, helaas werd contact 2x verbroken omdat mijn tegoed op was.

Ik ga je zeker binnenkort weer bellen.

Duizendmaal dank Richard.




Ervaring van D met paragnost Richard   Ervaring van D met paragnost Richard   Ervaring van D geplaatst op 12 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  2x met Richard gebeld. Ongelooflijk hoe snel hij zicht heeft op de situatie waarin je zit en wat hij allemaal weet te vertellen over jou en andere betrokkenen, wat later exact blijkt te kloppen. Hij schuwt daarbij niet je te confronteren met je eigen gedrag. Daarnaast beschikt hij over een flinke dosis humor. Na een gesprek met hem voel je je sowieso rustiger, heb je genoeg stof om over na te denken en aan te werken en kun je vooral weer verder. Een aanrader.




Ervaring van M met paragnost Richard   Ervaring van M met paragnost Richard   Ervaring van M geplaatst op 9 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Een zeer verhelderend en energie gevend gesprek gehad. Richard kon bepaalde zaken benoemen die ik nog niet kon plaatsen maar zeer duidelijk na mijn gesprek met hem waren.
Dank je wel en ik laat zeker weer wat van me horen.




Ervaring van Janine met paragnost Richard   Ervaring van Janine met paragnost Richard   Ervaring van Janine geplaatst op 11 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Een zeer verhelderend en energie gevend gesprek gehad. Richard kon bepaalde zaken benoemen die ik nog niet kon plaatsen maar zeer duidelijk na mijn gesprek met hem waren.
Dank je wel en ik laat zeker weer wat van me horen.




Ervaring van Janine met paragnost Richard   Ervaring van Janine met paragnost Richard   Ervaring van Janine geplaatst op 10 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Thank you for your reading. Just what i needed to hear.




Ervaring van Ravinder Kaur met paragnost Richard   Ervaring van Ravinder Kaur met paragnost Richard   Ervaring van Ravinder Kaur geplaatst op 19 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Fijn gesprek met hem gehad. Klopt wat hij zegt. Heel gezellige man en pept je ook nog eens op.




Ervaring van Jopie met paragnost Richard   Ervaring van Jopie met paragnost Richard   Ervaring van Jopie geplaatst op 5 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Heel goed medium .




Ervaring van Anja met paragnost Richard   Ervaring van Anja met paragnost Richard   Ervaring van Anja geplaatst op 28 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Ik moet zeggen, ik was heel blij om u gesproken te hebben. Een zuiver, to the point consult. U zult nog zeker van me horen. U bent echt geweldig, een echte aanrader. Bedankt voor al de helderheid. Groeten, van Marokkaantje.




Ervaring van Tanger met paragnost Richard   Ervaring van Tanger met paragnost Richard   Ervaring van Tanger geplaatst op 30 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Zeker fijn om deze super heldervoelende consulent te spreken. Hij is to the point.




Ervaring van S met paragnost Richard   Ervaring van S met paragnost Richard   Ervaring van S geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Heel oprechte en echt goede gedetailleerde uitleg. Ook je humor is heel leuk en spontaan, je stelt mensen gerust. Met een echt heel gedetailleerde uitleg die tot in de puntjes klopt. Super en hartelijk dank.




Ervaring van muzikatje met paragnost Richard   Ervaring van muzikatje met paragnost Richard   Ervaring van muzikatje geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Richard, Dankje van harte voor het Eerlijk, Oprecht en Duidelijk Begripvol Gesprek, U Ziet en Weet Echt Zoveel, het Klopt allemaal, Danku voor Alle Moeite Liefdevolle en Positieve Energie. Ik Hoop dat U nog Veel mensen mag Blijven Helpen, Wens U Alle Geluk, Alles Positief en alle Liefde toe en Nogmaals Dankjewel. Mvg C.




Ervaring van Carina met paragnost Richard   Ervaring van Carina met paragnost Richard   Ervaring van Carina geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Hoi Joke

Vandaag heb ik jou gesproken, en het was een helder gesprek. Geen hulpmiddelen maar ziel spiegelen, heel prettig zoals je dat kan. Je bent zeker aan te bevelen en bel jou zeker nog terug als ik het mezelf weer gun.

Groetjes Richard




Ervaring van Joke met paragnost Richard   Ervaring van Joke met paragnost Richard   Ervaring van Joke geplaatst op 31 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Hey Richard, het is de 2de maal dat ik u bel. Je bent echt geweldig. Je zegt het zoals het is. Je geeft inzichten over mezelf. Dank je voor de steun en vleugje humor is echt wel leuk, en kan weer verder je geeft me moed. Dank je. Groetjes Nancy
.




Ervaring van Nancy met paragnost Richard   Ervaring van Nancy met paragnost Richard   Ervaring van Nancy geplaatst op 28 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Goed gesprek, bedankt hiervoor.




Ervaring van Henny met paragnost Richard   Ervaring van Henny met paragnost Richard   Ervaring van Henny geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Richard . je bent echt Geweldig = )).
ik zat ff in een dip, waar je me zoo uithaalde . haha. ze praten echt niet over politiek. Groetjes van de Hooggevoelige .




Ervaring van Anoniem met paragnost Richard   Ervaring van Anoniem met paragnost Richard   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Dank voor je duidelijk en aardig gesprek van zojuist en de dingen die volgens jou nog op mijn weg gaan komen. Het is alleen nog een kwestie van tijd. Ben wel nieuwsgierig nu. Groetjes,Hannie.




Ervaring van Hannie met paragnost Richard   Ervaring van Hannie met paragnost Richard   Ervaring van Hannie geplaatst op 24 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Richard
  Ervaring met paragnost Richard
  Hai Richard, ik heb je net gesproken.
Helaas verbrak het verbinding.
Hoop je gauw te spreken, ik vond het een fijn gesprek.




Ervaring van Rishma met paragnost Richard   Ervaring van Rishma met paragnost Richard   Ervaring van Rishma geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-tilburg.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-tilburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-tilburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-tilburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden